2014-05-27 15:46:23• hírek • Kocsis Zoltán

Közel kétszázan árusítanának a város napjain

Az eddigieknél nagyobb területen zajlanak majd az események a hétvégén, péntek és vasárnap között esedékes Szatmárnémeti Városnapokon. Éppen ezért a polgármesteri hivatal felszólítja az autósokat, hogy tegyék szabaddá azokat az utcákat, amelyeket a hétvégén le fognak zárni a forgalom elől.

Hogy pontosan mely utcákról van szó, azt egyelőre nem lehet pontosan tudni: „A sajtótájékoztató után megbeszéljük a jelen lévő szakemberekkel és aztán közöljük a sajtóval", mondta a meglepett újságíróknak Dorel Coica polgármester.

Az viszont biztos, hogy a Sugárút régi központ és megyei múzeum közötti része le lesz zárva. Ezzel kapcsolatban Coica felszólította az ott lakókat, hogy autóikat olyan helyre parkolják, ahol nem zavarják az eseményeket, illetve ahol hozzá tudnak férni, amennyiben a hétvége folyamán használni akarják őket...

A sajtótájékoztatón elhangzott továbbá, hogy a polgármesteri hivatal 187 kérvényt kapott: ennyien szeretnének árusítani a három napos utcai mulatságon. Az érdeklődő cégeknek 17 lej bérleti díjat kell majd fizetniük naponta egy négyzetméter területért. „A bérbe adható helyek száma határtalan. A kérvényezők között természetesen előnyt élveznek a szatmári vállalkozások, noha rengeteg, más megyéből származó érdeklődő is van", mondta Coica.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: